Pink Eminence
05/03/2015

Lempisaunassa OmaMökki-messuilla muotoiluaiheista ohjelmaa

Pink koordinoi Lempisauna-osastoa jo neljättä vuotta Messukeskuksen toimeksiannosta! OmaMökki-messuilla 26.-29.3. nähtävä 500 neliömetrin kokonaisuus sisältää entistä vahvemmin muotoiluaiheista ohjelmaa. Mukana on ensimmäinen Saunalla on väliä! -muotoilunäyttely. Muotoilun Road Show -tapahtumassa to 26.3. pureudutaan suomalaisen saunan kehittämiseen yhteistyössä Design Forum Finlandin ja Sauna from Finlandin kanssa.

Lempisauna-alue_1
Lempisauna-osasto 2014.

Lunkissa Lempisaunassa voi tutustua mielenkiintoisiin saunoihin ja lauderatkaisuihin, tehdä pieniä saunatuoteostoksia, saada ideoida saunamatkailuun, kuulla vinkkejä saunan sisustukseen, rentoutua dj:n valitseman musiikin parissa, seurata ohjelmalavan tarjontaa sekä levähtää kahvilassa. Osaston kohderyhmänä ovat erityisesti kaupunkilaiset, nuoret aikuiset. Osaston sijainti messuilla on 7F11.

Torstaina 26.3. klo 15-18 Muotoilun Road Show -tapahtumassa pureudutaan suomalaisen saunan kehittämiseen. Suomalainen sauna on kokonaisvaltainen kokemus, jota voidaan täydentää monenlaisin tuottein ja palveluin. Mutta saisiko siitä vielä paremman – esimerkiksi muotoilun keinoin? Tapahtumassa Suomen johtavat muotoilutoimistot esittelevät työtään.

Ensimmäistä kertaa toteutettava Saunalla on väliä! -muotoilunäyttely tuo esille suomalaiseen saunakokemukseen liittyviä tuotteita ja palveluita. Näyttely esittelee suomalaista saunakokemusta ”ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen”. Mitkä saunaan liittyvät tuotteet ovat nykyisiä – tai tulevia – klassikoita?

Muotoilun Road Show -tapahtuma ja muotoilunäyttely toteutetaan yhteistyössä Design Forum Finlandin ja Sauna from Finlandin kanssa.

Lisäksi Lempisaunassa ovat mukana Artiikki, Hukka Design, Huliswood, Huone1, IKI-Kiuas, Järvikylä, Lapuan Kankurit, Marinetek, Pisa Design, Riippumattojen maailma, Rudus, Sauna in Silence, Saunasella, Saunastore, Saunayoga, Sisustussuunnittelijat SI ry, SunSauna, Suomen Tikkaurheiluliitto, Turun Fimex, Vihreä aurinkokumpu ja WSOY.

Lue lisää: Lempisauna-alue