Pink Eminence
17/02/2017

Paula Rahtu: Millaiseen Pinkiin palasin?

Palasin tammikuussa töihin. Entäs sitten? Lähes puolitoista vuotta maailmaa kotoa käsin katselleena olin jo valmis paluuseen.

Äitiyslomalle jäädessäni Pinkin tiimiä myllättiin ja lisää muutoksia tuli poissaoloni aikana. Palasin siis monella tapaa uudenlaiseen työympäristöön ja -yhteisöön. Uusi toimisto, uudet työkaverit. Paljon oli pysynyt myös samana, tärkeimpänä Pinkin henki: helposti lähestyttävä, joustava, energinen, epäkonventionaalinen.

Ammennamme edelleen työhömme laajasta luovien alojen ja kulttuurin asiantuntemuksesta. Teemme viestintää, joka näkyy ja kuuluu. Uskomme lisäarvoa tuoviin kumppanuuksiin.

Yhä enemmän teemme töitä yritysten haasteiden parissa, joita ratkomme luovien sisältökonseptien avulla.

Haluamme olla myös itseämme uudistava, ajassa kiinni oleva. Pienenä ja ketteränä toimistona voimme tuunata toimintaamme vastaamaan kysyntää. Tehokkaaseen tiimiimme mahtuu osaamista laajalti, verkostoista puhumattakaan. Kiinnostuksemme uutta kohtaan on pohjaton.

Pink uudistui poissaoloni aikana, mutta en ole itsekään enää sama ihminen kuin puolitoista vuotta sitten. Koen elämäni suurimman mullistuksen paitsi tehneen hyvää työmotivaatiolle ja ajankäytön hallinnalle myös tuoneen uutta näkemystä tekemiseeni.

Mylläys jatkukoon!

 

Paula Rahtu, projektipäällikkö