Pink Eminence
04/03/2015

Telakkaranta 6:n yhteinen projekti: Nitro Circus Live

Nitro Circus Live on extremeurheilun juhlaa! Porukan uusi show saa ensi-iltansa Olympiastadionilla 29. toukokuuta. Show’n viestintä ja markkinointi Suomessa ovat Telakkaranta 6:n käsialaa – oiva esimerkki projektista, jossa ovat mukana sekä Pink että ROOF.

Aika tarkalleen vuosi sitten maaliskuussa 2014 siivosimme edellistä toimistoamme ja siirsimme muuttokuormamme Telakkarantaan. Muuton taustalla oli uuden työyhteisön synnyttäminen ja tekemisen synergioiden etsiminen.

Nyt, kun pohdimme ensimmäistä vuottamme Telakkarannassa, voi vain ihmetellä ajan juoksemista. Jo ensimmäisen vuoden aikana olemme tehneet porukalla yhteisiä projekteja, vaikka niiden tietoiseen synnyttämiseen ei ole arjen keskellä riittänyt tarpeeksi aikaa. Tähän aiomme jatkossa panostaa aiempaa enemmän.

Nitro Circus Live in Düsseldorf 28.11.2012

Yksi ajankohtaisimmista yhteisen tekemisen paikoista on juuri päällä. Toukokuun lopussa Olympiastadionin valtaavat extremen huippu-urheilun maailmantähdet, kun Nitro Circus Live saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa koskaan täysin uudella Moto Mayhem -show’llaan.

Me Pinkissä olemme saaneet kunnian olla mukana vastaamassa show’n viestinnän ja PR:n suunnittelusta ja toteuttamisesta. ROOF Productionsin tiimi puolestaan vastaa mainonnan mediasuunnittelusta ja kampanjoinnista. Telakkarannan asiakaslupaus – koko markkinointiviestinnän palvelukokonaisuus yhdestä osoitteesta vaivattomasti – toteutuu tässä projektissa hienosti!

Lisätietoa: Nitro Circus Live -tiedote