Pink Eminence

01/02/2018

Pidä pääsi -musiikkivideo kokoaa tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä yhteen ehkäisevän päihdetyön puolesta

Musiikkivideo on osa 20 vuotta täyttävän Elämäni Sankari ry:n juhlavuotta.

Elämäni Sankari ry on vuonna 1998 perustettu nuorille suunnatun ehkäisevän päihdetyön järjestö.Järjestö avaa 20-vuotisjuhlavuotensa “Selvästi oman elämän kingi” -kampanjalla, jonka tavoitteena on tehdä järjestön työtä näkyväksi ja korostaa nuorille omien valintojen merkitystä.

Positiivista viestiä välittävä Pidä pääsi -räppibiisi ja musiikkivideo on tehty näyttelijä Antti Luusuaniemen johdolla. Luusuaniemi on yksi järjestön 400 kummista. “Alkoholinkäyttö on sellainen asia, josta pitäisi pystyä puhumaan Suomessa avoimemmin. Ja näyttää nuorille myös muita vaihtoehtoja kuin kännin vetäminen viikonlopppuisin. Mielestäni on paljon kovempi tyyppi se, joka uskaltaa tehdä omia valintoja ja osaa myös sanoa ei”, Antti Luusuaniemi toteaa.

Naissolistina Pidä pääsi -kappaleessa kuullaan Eveä. Musiikkivideolla kasvonsa kampanjalle antavat myös mm. Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Jarkko Niemi, Leena Pöysti, Sebastian Rejman, Aku Sipola, Hannes Suominen ja Armi Toivanen.

“Kampanjalla on hieno sanoma, jota haluamme jakaa kaikille nuorille ilon ja positiivisuuden avulla.
Uskomme, että saamme kampanjan avulla aikaiseksi meheviä keskusteluja nuorten kanssa”,

Elämäni Sankari ry:n toiminnanjohtaja Henrik Norrena kertoo. Pääosin Etelä-Suomessa toimivan
järjestön ehkäisevä työ kohdentuu alakoulun loppuun, jolloin päihteitä usein kokeillaan, ja yläkouluun, jolloin kokeilut yleistyvät ja vakiintuvat. Juuri näissä kehitysvaiheissa ehkäisevä työ on erityisen tärkeää.

Katso musiikkivideo: https://youtu.be/yjAn3DKoZN4