Markkinointi, viestintä ja mediasuhteet Pink Eminenceltä

Viestinnän ja markkinoinnin ei pidä pysähtyä koronan takia; mediat miettivät artikkeleitaan aina käsillä olevaa hetkeä pidemmälle, ihmiset viettävät kasvavissa määrin aikaa verkossa ja somessa. Pink Eminencen asiantunteva tiimi osaa huomioida ajan viestinnältä vaatimat sävyt, välttää sudenkuopat ja auttaa viestisi kuuluviin.

Tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita toimintasi tueksi

Poikkeusajan viestinnän tuki ja kriisiviestintä
Sosiaalisen median mainonta
Sosiaalisen median sisällöntuotanto
Tiedottaminen ja mediasuhteet
Viestinnän back to basics & markkinointiviestinnän virkistys
Kirjoitustyöt

Ota meihin yhteyttä info@pinkeminence.fi!

Poikkeusajan viestinnän tuki ja kriisiviestintä

Poikkeukselliset olosuhteet testaavat viestinnän toimivuuden ja laittavat brändin koetukselle. Me toimimme organisaatiosi apukäsinä varmistamassa, että viestintä selkeää, ymmärrettävää ja luotettavaa, ja että se välttää perinteiset kriisin sudenkuopat.

Sosiaalisen median mainonta

Poikkeusaikana ihmiset viettävät kasvavissa määrin aikaansa verkossa ja somessa. On oikea aika saada äänesi kuuluviin sekä kirittää verkkokauppaa!

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Pink auttaa sosiaalisen median kanssa kiireapuna niin sisällöntuotannossa kuin some-kanaviesi ylläpidossa. Me emme unohda somen sosiaalista puolta ja osaamme äänensävyt.

Tiedottaminen ja mediasuhteet

Meneekö viestisi perille? Meillä menee. Pink varmistaa, että aiheestasi löytyy kiinnostava kulma kuhunkin mediaan tässä ajassa. Medioiden työkalenterissa suunnitellaan jo tulevaa, joten poikkeusajan loppumista ei kannata odottaa hiljaisuudessa.

Viestinnän back to basics & markkinointiviestinnän virkistys

Me tarkastelemme läpi organisaation viestinnän tuorein silmin, sekä autamme antamaan tarvittaessa sille pienen kohotuksen. Onko verkkosivujen teksteissä päivittämisen varaa, näkyvätkö sivusi hakukoneissa hyvin? Onko sometilisi kunnossa, viestitkö oikeissa kanavissa, tavoitatko asiakkaasi funnelin joka vaiheissa, ja miten kohdennat mainontasi tehokkaasti ja millä budjetilla? Me autamme sparraamalla, työparina, tuoreina silminä tai hands on kädet savessa -tekijöinä.

Kirjoitustyöt

Pink kirjoittaa sinulle sekä verkkoon että printtiin artikkelit, uutisjutut, henkilökuvat ja haastattelut, perustekstit, tiedotteet (ja jakelemme ne) sekä uutiskirjeet. Ymmärrämme, kenelle kirjoitamme.

Ota yhteyttä ja jutellaan!

info@pinkeminence.fi