Pink Eminence on kokenut konsultointiyritys, joka tuntee luovan tekemisen sisällöt, ympäristöt ja haasteet. Osaamme tapahtumien ja kulttuurikohteiden sekä niiden vaatimien tilojen toimintakonseptoinnin, liiketoiminnan, markkinointiviestinnän ja muun kokonaisvaltaisen palvelujen kehittämisen.

Olemme vetäneet koulutus-, tuotteistus- ja kehittämisohjelmia ja antaneet strategiatyöhön apua lukuisille luovien alojen toimijoille, yrityksille, järjestöille, yliopistojen ja korkeakoulujen hankkeissa sekä elinkeinoyhtiöiden, kaupunkien ja kuntien projekteissa.

Pinkin asiantuntijatehtäviä johtaa ja toteuttaa toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti LJK, Outi Raatikainen (arkkitehti, MBA). Asiantuntijatehtävät ovat hänelle laaja-alaisia unelmatöitä, joissa kokemus luo taustan. Outin strateginen osaaminen, ideointikyky, verkostot ja ajankohtainen tieto ovat asiakkaan käytössä.

Toimeksiannot ovat erilaisia. Siksi toimimme usein verkostomme erilaisten osaajien kanssa. Teemme yhteistyötä myös useiden palvelumuotoilutoimistojen kanssa.