Tiedote: Sofia Future Farmin liiketoiminta siirtyy uudelle omistajalle

Kuva: Sofia Future Farm

Töölö Urban/Nordic Urban -konserniin kuuluva Sofia Helsinki on tehnyt sopimuksen Sofia Future Farmin toiminnan siirtymisestä liiketoimintakaupan myötä Helsinki Group Oy:lle. Kaupan taustalla on konsernin keskittyminen jatkossa yhä enemmän Allas Sea Pool -hankkeiden kehittämiseen ja kansainvälistämiseen.

Kyseessä ovat Helsingin Torikortteleissa sijaitsevat historialliset tilat, jotka ovat aiemmin olleet Stockmannin, Kiseleffin gallerian ja Helsingin kaupungin museon käytössä. Nykyään Sofiassa on vireää co-working-, tapahtuma-, kokous- ja ravintolatoimintaa.

Helsinki tarvitsee nyt uskoa ja panostuksia tulevaisuuteen. Olemme Sofian upean tiimin ja Helsinki Group Oy:n kanssa innoissamme tästä mahdollisuudesta ja uskomme, että tulevaisuus on valoisa nykyisten vaikeiden aikojen jälkeen.

Päämäärämme on kehittää Sofiasta maailman paras paikka työskennellä, järjestää tapahtumia, kohdata ihmisiä, kehittyä, edistää asioita ja nauttia ravintoloiden herkullisesta tarjonnasta. Tärkeitä ja merkityksellisiä asioita tehdään jatkossakin ihmisten kohdatessa. Kun niille on oikea paikka ja tunnelma, niin ihmeellisiä asioita voi tapahtua. Haluamme luoda ainutlaatuisen paikan, jolla on kyky nostaa ihmiset ja asiat aivan uudelle inspiroivalle tasolle.

Helsinki Group Oy on tätä toimintaa varten perustettu yritys, jossa omistajina ovat
Mikko Leisti (kaupunkikulttuuri, tapahtumat, konseptisuunnittelu), Kim Heiniö (Soupster Family -ravintolat, Wonderland co-working), Mika Salokangas (sijoittaja, kaupanala, kaupalliset konseptit), Sami Benamed (Son of a Punch Oy, Via Tribunali ja muita ravintoloita) sekä Justin Punch (Australia, Environmental Investor).

On kunnia päästä tekemään töitä yhdessä tiimin ja koko Sofian yhteisön sekä asiakkaidemme kanssa. Onnistumme, kun kaikki Sofiassa onnistuvat. Pian voimme taas luoda uutta yhdessä.

Voimia kaikille näihin vaikeisiin aikoihin. Pitäkää itsestänne, lähimmäisistänne ja toisistanne huolta.

Mikko Leisti
toimitusjohtaja, osakas
Helsinki Group Oy

TUNNISTEET: